За нас

За нас
Мисия
Стоим зад мотото „спортът е здраве“ и връщаме баланса на тялото, чрез качествено възстановяване и грижа за Вас.
 
Визия
Да обединим най-доброто от света на здравето и възстановяването, за да Ви предложим най-добрия начин да възстановите баланса в тялото и да постигнете още по-добри резултати.
 
За Денис Димитров – основател и лице на Sprintex.bg 
 
Денис Димитров е професионален атлет, два пъти европейски вицешампион, многократен републикански и балкански златен медалист в дисциплините 60 м, 100 м и 200 м. Държи рекорда на България в дисциплината 100 м при юношите, което е и второто най-бързо бягане в историята на българския спринт. От 2013 г. Денис носи титлата най-бързият българин и е непобеждаван в късите бягания на родна земя.
 
С усилените тренировки, се заражда и необходимостта от възстановяване на организма, което да бъде съобразено с тренировъчния процес и постигането на определени резултати – сила, издръжливост, бързина. И тук стои предизвикателството не само пред професионалните атлети, но и всички хора, които имат нужда от качествено възстановяване:
  • Коя е най-добрата формула за мен и за резултатите, към които се стремя? 
  • Коя марка да избера? 
  • Към кого да се обърна за професионално мнение? 
  • От къде да си набавя качествени добавки? 
  • Ами цената?
С всички тези въпроси се е сблъсквал и Денис, докато тече подготовката за поредното състезание. Изпробвал е различни формули, докато открие правилните отговори. 
 
Създаването на сайт за хранителни добавки се заражда в плановете на Денис още през 2019 г., когато е в ролята на кондиционен треньор. Освен за тренировките, неговите клиенти се съветват с него най-често за добавките, които могат да подпомогнат физическата част. Така, през 2022 г. дава началото на Sprintex.bg, за да допринесе за отговора на поне част от тези въпроси. Защото Sprintex.bg е създаден да бъде сигурно място за Вас, с доказани доставчици, изпитани марки, висококачествени добавки на оправдани цени и добро обслужване. 
 
"И за да гарантирам това, заставам с името си."
 
Денис Димитров