Добре дошли, скъпи приятели!

20 януари 2023
Добре дошли, скъпи приятели!

Скъпи приятели,

 

С огромно вълнение обявяваме началото на нашия нов проект - SPRINTEX.bg

 

Отне много време преди тази мечта да придобие видът, в който я представяме днес пред Вас. 

 

Всичко започна с кратък проблясък, бърза мисъл, която започва да те гъделичка, да предизвиква въображението ти, полека се формира и не ти дава мира, докато най-накрая не решиш да я погледнеш в очите, да ѝ дадеш име и да започнеш да гориш с нея. 

 

Ето кои сме ние и защо нямаме търпение да се запознаем.

 

Денис Димитров е професионален атлет, два пъти европейски вицешампион, многократен републикански и балкански златен медалист в дисциплините 60 м, 100 м и 200 м. Държи рекорда на България в дисциплината 100 м при юношите, което е и второто най-бързо бягане в историята на българския спринт. От 2013 г. Денис носи титлата най-бързият българин и е непобеждаван в късите бягания на родна земя.

 

С усилените тренировки, се заражда и необходимостта от възстановяване на организма, което да бъде съобразено с тренировъчния процес и постигането на определени резултати – сила, издръжливост, бързина. И тук стои предизвикателството не само пред професионалните атлети, но и всички хора, които имат нужда от качествено възстановяване:

  • Коя е най-добрата формула за мен и за резултатите, към които се стремя? 

  • Коя марка да избера? 

  • Към кого да се обърна за професионално мнение? 

  • От къде да си набавя качествени добавки? 

  • Ами цената?

 

С всички тези въпроси се е сблъсквал и Денис, докато тече подготовката за поредния шампионат. Изпробвал е различни формули, докато открие правилните отговори. 

 

Създаването на сайт за хранителни добавки се заражда в плановете на Денис още през 2019 г., когато е в ролята на кондиционен треньор. Освен за тренировките, неговите клиенти се съветват с него най-често за добавките, които могат да подпомогнат физическата част.

 

Новото поприще на Денис го връща в Пловдив през 2021 г., като управител на най-големият спортен комплекс в Южна България. Работата му го среща с професионални спортисти, хора, отдадени на тренировъчния процес и търсещи резултати, деца, които тепърва откриват света на спорта, както и с тези, които просто разтоварват стреса в края на работния ден.

 

Така, през 2022 г. дава началото на Sprintex.bg, за да допринесе за отговора на поне част от въпросите, с които се сблъсква. Защото Sprintex.bg е създаден да бъде сигурно място за Вас, с доказани доставчици, изпитани марки, висококачествени добавки на оправдани цени, изпитани съвети и добро обслужване. 

 

"И за да гарантирам това, заставам с името си."

-Денис Димитров

 

 

Ето ме и мен - Виктория, човекът, който се опитва да организира творческия хаoс в създаването на този проект, гони срокове, напомня за изостаналите задачи и вече 10 години сбъдва мечти с Денис.

 

 

Благодарим Ви, че сте част от нашето семейство! Нямаме търпение за нещата, които ни предстоят заедно! 

 

 

Поздрави,

 

 

Екипът на SPRINTEX.bg