Athlete's Nutrition - Creatine

50,00 лв.
  • Производител: ATHLETE’S NUTRITION
  • Кат. номер: AN0010
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

Креатин е естествено вещество. Човешкото тяло съдържа средно около 120 гр креатин, явяващ се източник на енергия за физическа активност. Той участва в енергийните процеси на нервниге клетки и мускулната тъкан. Поради естествения си произход, креатин е безопасен за човешкото здраве и се използва в силовите спортове за трупане на мускулна маса и увеличаване на силата. Съдържащ се в мускулните влакна на човека, той е от съществено значение за енергийния метаболизъм. С други думи креатин - това е източник на енергия. Значението му за функционалността на оргазима е значително, също както значението на протеините, минерали, мазнини, въглехидрати и витамини. 

 

Creatine Monohydrate е подходящ за атлети, които желаят да подобрят своята сила, мощ, скорост и мускулна маса.

 

Creatine Monohydrate повишава качеството на тренировката в спортове изискващи висока интензивност и експлозивна сила ,като бодибилдинг, вдигане на тежести и спринт.

 

Начин на употреба:
Зареждаща доза:  Една чаена лъжица с връх от Creatine Monohydrate четири пъти дневно след хранене в продължение на 4-5 дни за запълване на креатиновите депа в мускулите

 

Поддържаща доза: Една чаена лъжица с връх от Creatine Monohydrate с храна или незабавно след тренировка с вашия протеинов шейк. Консумирайте минимум 8 чаши вода дневно. Приемът на прости въглехидрати с Creatine Monohydrate може да подобри цялостната ефективност.

Допълнителна информация +

 

Важно:

Консултирайте се с квалифициран медицински специалист преди да приемете този продукт, ако сте бременна, кърмите, с влошено здравословно състояние или сте под 18-годишна възраст.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарство.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура до 25 С.

Да не се излага на директна слънчева светлина.

Да се пази далеч от деца.

Не използвайте, ако е нарушена целостта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!