Athlete's Nutrition - L-Arginine HCL

50,00 лв. 40,00 лв.
  • Производител: ATHLETE’S NUTRITION
  • Кат. номер: AN0017
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

КАКВО ЗНАЕМ ЗА L-ARGININE?

 

 

Разглеждайки спортното хранене, ние отделяме най-много внимание на макронутриентите, на протеина, на въглехидратните коктейли, на правилните мазнини. Но е важно да знаем, че всеки белтък се разгражда до аминокиселина, а към най-важните киселини, които осигуряват феноменален пъмпинг, се отнася аргининът.

И така, какво е Л-Аргинин? На първо място, това е аминокиселина, която организмът ни получава от протеините. За разлика от другите аминокиселини, аргинин не се отнася към независимите и може да се синтезира от тялото ни от други компоненти в него.

 

КАК ДЕЙСТВА Л-АРГИНИН HCL НА ПРАХ?

 

За какво е необходим агринин извън пределите на спортните постижения? Да се върнем към същността на това съединение, активен компонент на добавката Л-Аргинин HCL от 300 гр. Това е базова аминокиселина, която се произвежда от нашето тяло. Ако тя се произвежда, значи е необходима за удовлетворяването на жизнените ни потребности.

 

На първо място, аргинин е разреждащ диуретик. В частност, след инсулинов приход, аргининът като транспортен белтък изчиства остатъците от холестерола по съдовете, а най-важното – извежда излишната захар заедно с вторичната пикочна течност. Това увеличава скоростта на кръвния поток и подобрява възприемчивостта на кръвоносните тела към външните прояви на азота. Фактически, L-arginine HCL Powder 300 гр от Athlete's Nutrition е снабдител на азот. Това означава, че той оказва пряко влияние за възстановяването след наранявания и увреждания и освен това има приятен бонус – стимулира половите функции.

Аргининът е една от свободните аминокиселини, от която може да се изгради мускулна тъкан. Това съвсем не означава, че той задължително се намира в мускулите, но при нужда се разпада на необходимите за строеж аминокиселини. В първите цикли на анаболизма това помага да се увеличи общата издръжливост и енергийна ефективност на организма, което е особено важно за ендоморфите.

 

  • Невероятен пъмпинг

  • 100% чист аргинин

  • Усилва имунните функции

  • Увеличава размера на мускулната маса

  • Повишава общата издръжливост и в частност издръжливостта на мускулите

  • Мощта подкрепа за спортистите

  • Увеличава потентността

 

Начин на употреба: Приемайте по 3-5 гр. на ден един час преди тренировка и 3 гр. преди сън.

 

 

Допълнителна информация +

 

Важно:

Консултирайте се с квалифициран медицински специалист преди да приемете този продукт, ако сте бременна, кърмите, с влошено здравословно състояние или сте под 18-годишна възраст.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарство.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура до 25 С.

Да не се излага на директна слънчева светлина.

Да се пази далеч от деца.

Не използвайте, ако е нарушена целостта.

Характеристики +
Тип
Хранителни добавки
Производител
Athlete's Nutrition
Форма
Прах
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!