Athlete's Nutrition - Leucine

40,00 лв.
  • Производител: ATHLETE’S NUTRITION
  • Кат. номер: AN0019
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

КАК ДЕЙСТВА ЛЕВЦИН НА ПРАХ?

 

Белтъчините в организма ни играят огромна роля. Те са строителни елементи на мускулите и участват във формирането на хормоните и ензимите. Левцин 300 гр неовкусен потиска разпада не балтъчинните молекули. При приемът му на фона на тренировките може да се намалят тези пагубни за мускулите процеси. Това запазва мускулната маса и не води до изразителен катаболитен процес. Освен това ускоряза синтеза на протеините, което подпомага увеличаването на мускулите и повишава силовите показатели. Спира разпада и на глюкозата. При стресови ситуации (като занимание с тежък спорт или нисковъглехидратна диета) от организма се произвежда кортизол. Този катаболитен хормон подпомага разграждането на гликоген.

 

Leucine instant 300 gr намалява катаболизма при тежките тренировки и съдейства за изработването на енергия. Добавката усилва и секретирането на инсулин и съдейства за придвижването му в плазмата на кръвта. За хората, които искат да увеличат силовите си показатели и да увеличат мускулната си маса, това свойство на продукта е едно от най-важните. Хранителната добавка поддържа и водния обмен в тялото. Нивото на албумин в кръвта зависи от концентрацията на незаменимите аминокиселини, в частност - на левцин. Албуминът регулира обмяната на водата и ниските му нива могат да доведат до отоци. Заради всички изброени до сега свойства на Левцин 300 гр неовкусен, той може да приведе организма към отчетлив положителен азотен баланс. Това се отразява благотворно върху прогреса в набора на мускулната маса. Добавката идеално подхожда за употреба при силови спортни дисциплини като бодибилдинг, вдигане на тежести, канадска борба. Силовите тренировки в тези дисциплини изискват голямо количество незаменими аминокиселини.

 

За атлетите е много важно да не допускат преобладаването на катаболитни процеси пред анаболитните. Аминокиселината Л-левцин отлично изпълнява функциите си и е наистина задължителна в това направление. Но и спортистите, които се занимават с бягане, плуване и колоездене също се нуждаят от тази добавка, тъй като тя активира образуването на енергия по време на физически натоварвания. Leucine instant 300 gr неовкусен на супер цена може да помогне при проблеми с черния дроб (като цироза), дистрофия (прекалено ниска телесна маса) и психически разстройства.  Също така нормализира и обмена на веществата и има имуномодулиращи ефекти. Бодибилдингът изисква не само тренировки, но и качествени хранителни вещества.

 

 

Начин на употреба: Приемайте по 5 гр от продукта непосредствено след трениране.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 60

 

 

Допълнителна информация +

 

Важно:

Консултирайте се с квалифициран медицински специалист преди да приемете този продукт, ако сте бременна, кърмите, с влошено здравословно състояние или сте под 18-годишна възраст.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарство.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура до 25 С.

Да не се излага на директна слънчева светлина.

Да се пази далеч от деца.

Не използвайте, ако е нарушена целостта.

Характеристики +
Производител
Athlete's Nutrition
Форма
Прах
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!