ULTIMATE NUTRITION - ISO SENSATION® / 910 ГР.

90,00 лв.
  • Производител: ULTIMATE NUTRITION
  • Кат. номер: UN1
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Подробно описание +

ISO Sensation® е функционален суроватъчен протеин изолат, получен е посредством улта-ниска температурна микро-филтрация. Съдържа пълен баланс от непреработени биоактивни суроватъчни протеини, включително имуноглобулин, лактоферин и глюцомакропептид. Извлечен е от сладка суроватка, мембранно-филтрирана и изсушена от индиректна топлина за да подсигури високото качество на продукта.

Тази уникална формула е допълнително подсилена с коластра. Коластрата дълго време е била смятана за първата храна в природата. Тя играе голяма роля в биологичните процеси, след като е приемана от възрастни. Понеже нашето тяло остарява, ние произвеждаме малко от имунните фактори, нужни за поддържането на оптимално здраве. Под формата на хранителна добавка, Коластрата може да помогне да се попълнят тези липси.

За перфектен завършек на продукта са добавени N-acetyl L-glutamine и Glutapure®, които влизат в мускулната клетка бързо и се разпадат до свободен глутамин. Добавени са алфа липоева киселина, д-пинитол и 4-хидроксиизолевцин. Тези добавки са ефективни за регулиране на инсулиновата чувствителност и имитират ефекта на инсулина върху мускулната клетка в резултат на което може да се очаква покачване на чистата мускулна маса. Като финал е добавена бленда от ензими, които са важни за правилното усвояване на протеина.

Начин на прием:Приемайте от 1-3 дози дневно според протеиновите нужди.

Допълнителна информация +

 

Важно:

Консултирайте се с квалифициран медицински специалист преди да приемете този продукт, ако сте бременна, кърмите, с влошено здравословно състояние или сте под 18-годишна възраст.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарство.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура до 25 С.

Да не се излага на директна слънчева светлина.

Да се пази далеч от деца.

Не използвайте, ако е нарушена целостта.

Характеристики +
Производител
Ultimate Nutrition
Форма
Прах
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!